350 Episodes

  1. La cuina halal

    Published: 7/25/2023
  2. Els cal�ots de Valls, la ceba catalana m�s famosa

    Published: 7/24/2023
  3. Cellers que val la pena visitar

    Published: 7/23/2023
  4. Botigues amb prescriptors

    Published: 7/22/2023
  5. Hist�ries d'un pastor de muntanya

    Published: 7/21/2023
  6. Les llavors d'en Pep Salsetes

    Published: 7/20/2023
  7. Les noves tend�ncies de la gastronomia

    Published: 7/19/2023
  8. La revoluci� formatgera fa 40 anys

    Published: 7/18/2023
  9. Bolets d'estiu

    Published: 7/17/2023
  10. Wine bars

    Published: 7/16/2023
  11. Catalunya, regi� mundial de la gastronomia 2025

    Published: 7/15/2023
  12. Catalunya, terra panarra

    Published: 7/14/2023
  13. Paelles de tres estrelles

    Published: 7/13/2023
  14. La mirada hist�rica culinaria de la N�ria B�guena

    Published: 7/12/2023
  15. El fish and chips

    Published: 7/11/2023
  16. Som el que mengem o mengem el que som?

    Published: 7/10/2023
  17. El 50% d'ostra del Delta s'exporta a Fran�a i despr�s es torna a vendre aqu� amb marques franceses

    Published: 7/9/2023
  18. Els millors plats per menjar a la platja o a la muntanya

    Published: 7/8/2023
  19. Els p�sols negres del Bergued� i el sentiment ecol�gic

    Published: 7/6/2023
  20. El maldecap de menjar fora quan s'�s cel�ac

    Published: 7/2/2023

9 / 18

Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast