Gastronomia
A podcast by Catalunya R�dio
350 Episodes
-
La cuina halal
Published: 7/25/2023 -
Els cal�ots de Valls, la ceba catalana m�s famosa
Published: 7/24/2023 -
Cellers que val la pena visitar
Published: 7/23/2023 -
Botigues amb prescriptors
Published: 7/22/2023 -
Hist�ries d'un pastor de muntanya
Published: 7/21/2023 -
Les llavors d'en Pep Salsetes
Published: 7/20/2023 -
Les noves tend�ncies de la gastronomia
Published: 7/19/2023 -
La revoluci� formatgera fa 40 anys
Published: 7/18/2023 -
Bolets d'estiu
Published: 7/17/2023 -
Wine bars
Published: 7/16/2023 -
Catalunya, regi� mundial de la gastronomia 2025
Published: 7/15/2023 -
Catalunya, terra panarra
Published: 7/14/2023 -
Paelles de tres estrelles
Published: 7/13/2023 -
La mirada hist�rica culinaria de la N�ria B�guena
Published: 7/12/2023 -
El fish and chips
Published: 7/11/2023 -
Som el que mengem o mengem el que som?
Published: 7/10/2023 -
El 50% d'ostra del Delta s'exporta a Fran�a i despr�s es torna a vendre aqu� amb marques franceses
Published: 7/9/2023 -
Els millors plats per menjar a la platja o a la muntanya
Published: 7/8/2023 -
Els p�sols negres del Bergued� i el sentiment ecol�gic
Published: 7/6/2023 -
El maldecap de menjar fora quan s'�s cel�ac
Published: 7/2/2023
Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast