350 Episodes

  1. Cervesa artesana

    Published: 8/14/2023
  2. Dinar en un celler

    Published: 8/13/2023
  3. M�sica i vins

    Published: 8/12/2023
  4. Mas Molla

    Published: 8/11/2023
  5. Tastar aigua

    Published: 8/10/2023
  6. L'academicisme culinari del Rac� d'en Binu

    Published: 8/9/2023
  7. Maduraci� de la carn

    Published: 8/8/2023
  8. La cuina de l'arr�s a l'Empord�

    Published: 8/7/2023
  9. Estrangers a Catalunya

    Published: 8/6/2023
  10. Caves d'alta gamma

    Published: 8/5/2023
  11. La cuina dels bolets de cultiu

    Published: 8/4/2023
  12. Enrique Tom�s, el pernil ib�ric en m�xima expressi�

    Published: 8/3/2023
  13. El Celler de Can Roca, present i futur de l'univers dels germans Roca

    Published: 8/2/2023
  14. La mirada gastron�mica de Jaume F�brega

    Published: 8/1/2023
  15. La sal de Cambrils

    Published: 7/31/2023
  16. Presidentes de DO

    Published: 7/30/2023
  17. "Que no te la den con queso"

    Published: 7/29/2023
  18. Andr�s Torres, cultivant la sostenibilitat des del Pened�s

    Published: 7/28/2023
  19. Tomates, tom�quets i tom�tiques, els reis de les amanides d'estiu

    Published: 7/27/2023
  20. Tana Collados, gastronomia i periodisme

    Published: 7/26/2023

8 / 18

Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast