Gastronomia
A podcast by Catalunya R�dio
350 Episodes
-
El futur del vi
Published: 9/3/2023 -
Vins oxidatius i productes fumats
Published: 9/2/2023 -
Xesco Bueno i la cuina dels altres catalans
Published: 9/1/2023 -
Anjalina Chugani, cuina �ndia al cor de Barcelona
Published: 8/31/2023 -
Turisme i gastronomia a Catalunya
Published: 8/30/2023 -
La "Guia Ramonin", un fenomen de la cuina catalana
Published: 8/29/2023 -
Hostal de Pin�s
Published: 8/28/2023 -
Maridatge amb ostres
Published: 8/27/2023 -
Vinyerons de la DO Catalunya
Published: 8/26/2023 -
Cal Pauet a l'Espunyola, preservaci� de cereals, llegums i llavors antigues
Published: 8/25/2023 -
Recuperar la tradici� de la pagesia berguedana
Published: 8/24/2023 -
Laura Ponts
Published: 8/23/2023 -
Mas Ponsjoan, verdures i vi de pag�s a Calonge
Published: 8/22/2023 -
L'espirulina
Published: 8/21/2023 -
Barcelona Sustainable Catalunya
Published: 8/20/2023 -
En�legs experimentadors
Published: 8/19/2023 -
La Segarra a la cuina
Published: 8/18/2023 -
Just�cia aliment�ria
Published: 8/17/2023 -
Alapar, izakaya mediterr�nia
Published: 8/16/2023 -
Els trumfos d'Od�n
Published: 8/15/2023
Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast