350 Episodes

  1. El futur del vi

    Published: 9/3/2023
  2. Vins oxidatius i productes fumats

    Published: 9/2/2023
  3. Xesco Bueno i la cuina dels altres catalans

    Published: 9/1/2023
  4. Anjalina Chugani, cuina �ndia al cor de Barcelona

    Published: 8/31/2023
  5. Turisme i gastronomia a Catalunya

    Published: 8/30/2023
  6. La "Guia Ramonin", un fenomen de la cuina catalana

    Published: 8/29/2023
  7. Hostal de Pin�s

    Published: 8/28/2023
  8. Maridatge amb ostres

    Published: 8/27/2023
  9. Vinyerons de la DO Catalunya

    Published: 8/26/2023
  10. Cal Pauet a l'Espunyola, preservaci� de cereals, llegums i llavors antigues

    Published: 8/25/2023
  11. Recuperar la tradici� de la pagesia berguedana

    Published: 8/24/2023
  12. Laura Ponts

    Published: 8/23/2023
  13. Mas Ponsjoan, verdures i vi de pag�s a Calonge

    Published: 8/22/2023
  14. L'espirulina

    Published: 8/21/2023
  15. Barcelona Sustainable Catalunya

    Published: 8/20/2023
  16. En�legs experimentadors

    Published: 8/19/2023
  17. La Segarra a la cuina

    Published: 8/18/2023
  18. Just�cia aliment�ria

    Published: 8/17/2023
  19. Alapar, izakaya mediterr�nia

    Published: 8/16/2023
  20. Els trumfos d'Od�n

    Published: 8/15/2023

7 / 18

Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast