Gastronomia
A podcast by Catalunya R�dio
350 Episodes
-
El poltre pirinenc catal�
Published: 1/11/2024 -
Mauro Colagreco, el primer xef no franc�s en aconseguir 3 estrelles Michelin a Fran�a
Published: 1/7/2024 -
Els Reis porten vins i perfums
Published: 1/6/2024 -
El tortell, el rei del dia de Reis
Published: 1/6/2024 -
Vi, turisme, excursions i productes catalans
Published: 1/4/2024 -
Qu� ens espera gastron�micament aquest 2024?
Published: 1/1/2024 -
Bons prop�sits per a les taules del 2024
Published: 12/31/2023 -
Nord i sud: valorem el vi de cooperativa
Published: 12/30/2023 -
Plats per triomfar la nit de Cap d'Any
Published: 12/30/2023 -
Begudes sense alcohol
Published: 12/28/2023 -
La dol�a revoluci� d'en Miquel Guarro
Published: 12/26/2023 -
Per Nadal, que a la vostra taula no hi falti un vi catal�!
Published: 12/25/2023 -
Llibres per a tots els paladars
Published: 12/25/2023 -
Les Cols: la fam�lia que cuina l'�nima de la Garrotxa
Published: 12/24/2023 -
Dones joves que fan vins meravellosos
Published: 12/23/2023 -
L'escudella i el pollastre rostit, els cl�ssics de Nadal
Published: 12/23/2023 -
Mood Food: la cuina de la felicitat
Published: 12/21/2023 -
L'alimentaci�, essencial per a la salut sexual i reproductiva
Published: 12/17/2023 -
Presentem Cal Ganso, de l'ic�nic celler Alemany i Corrio
Published: 12/16/2023 -
Com es fa el millor panettone?
Published: 12/16/2023
Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast