Gastronomia
A podcast by Catalunya R�dio
350 Episodes
-
La cuina italiana de l'Eugeni de Diego
Published: 2/15/2024 -
�s la cinquena gamma l'eina per millorar les condicions laborals als restaurants?
Published: 2/11/2024 -
Barcelona Wine Week
Published: 2/10/2024 -
El cigronet de l'Alta Anoia, una varietat recuperada
Published: 2/10/2024 -
El formatge artes� catal�
Published: 2/8/2024 -
Israel contra Gaza: quan la gana �s una arma de guerra
Published: 2/4/2024 -
Dones del vi
Published: 2/3/2024 -
Eric Ayala: "Vaig anar a estudiar a N�pols per entendre la tradici� de la pizza"
Published: 2/3/2024 -
Vins lliures
Published: 2/1/2024 -
Digue'm d'on ve el peix que compres i et dir� si t� anisakis
Published: 1/28/2024 -
Artesans del vi
Published: 1/27/2024 -
Rosa Rodon: "No sabem on �s el sostre de la gastronomia. Tots mengem, per� no tots cuinem"
Published: 1/27/2024 -
Carnestoltes i la botifarra d'ou
Published: 1/25/2024 -
Un plat amb t�fona a casa: plaer m�xim per 10 euros
Published: 1/21/2024 -
Formaci� de sommeliers
Published: 1/20/2024 -
Adeu a la por de cuinar amb microones!
Published: 1/20/2024 -
Jordi Ginabreda, les aventures d'un cuiner-ramader al Pla de l'Estany
Published: 1/18/2024 -
Volta al m�n a trav�s del picant
Published: 1/14/2024 -
Descobrim com es beu vi a casa de Felip VI
Published: 1/13/2024 -
Les "food trends" del 2024
Published: 1/13/2024
Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast