350 Episodes

  1. Ramon Peris�, la creativitat del Mugaritz

    Published: 12/14/2023
  2. Noves etiquetes a les ampolles de vi: molt m�s que ra�m a dins del vi

    Published: 12/10/2023
  3. Bombolles per a l'eternitat

    Published: 12/9/2023
  4. Carme Ruscalleda: "Haur�em de tenir una formaci� escolar obligat�ria de cuina"

    Published: 12/9/2023
  5. Les cabres payoyes de La Segalla

    Published: 12/8/2023
  6. Aix� �s ci�ncia i cuina!

    Published: 12/7/2023
  7. La garrofa de la Clara "Menjamiques"

    Published: 12/6/2023
  8. Estrelles Michelin: massa abs�ncies i, per fi, Disfrutar!

    Published: 12/3/2023
  9. "Ei, tu, maca! Nena!" Com tractem les sommeliers?

    Published: 12/2/2023
  10. Receptes amb fruites de tardor

    Published: 12/2/2023
  11. El pollastre i el cap� del Prat

    Published: 11/30/2023
  12. Oli d'oliva verge extra: ni el preu �s just ni els productors s'han enriquit

    Published: 11/26/2023
  13. Posar en valor la feina dels sommeliers. Els grans prescriptors de vi

    Published: 11/25/2023
  14. Gessam� Caram�s: "El peix �s un producte sagrat i �s molt vers�til"

    Published: 11/25/2023
  15. La gesti� dels boscos i la gastronomia

    Published: 11/23/2023
  16. Dones del m�n rural: d'invisibilitzades a motor de canvi

    Published: 11/19/2023
  17. Les vinyes com a tallafoc. Qu� son els vins de foc?

    Published: 11/18/2023
  18. Qu� �s el blat de moro escairat?

    Published: 11/18/2023
  19. Una subhasta de vins que cap aficionat es pot perdre!

    Published: 11/17/2023
  20. La cuina de cada dia

    Published: 11/16/2023

4 / 18

Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast