Gastronomia
A podcast by Catalunya R�dio
350 Episodes
-
Ramon Peris�, la creativitat del Mugaritz
Published: 12/14/2023 -
Noves etiquetes a les ampolles de vi: molt m�s que ra�m a dins del vi
Published: 12/10/2023 -
Bombolles per a l'eternitat
Published: 12/9/2023 -
Carme Ruscalleda: "Haur�em de tenir una formaci� escolar obligat�ria de cuina"
Published: 12/9/2023 -
Les cabres payoyes de La Segalla
Published: 12/8/2023 -
Aix� �s ci�ncia i cuina!
Published: 12/7/2023 -
La garrofa de la Clara "Menjamiques"
Published: 12/6/2023 -
Estrelles Michelin: massa abs�ncies i, per fi, Disfrutar!
Published: 12/3/2023 -
"Ei, tu, maca! Nena!" Com tractem les sommeliers?
Published: 12/2/2023 -
Receptes amb fruites de tardor
Published: 12/2/2023 -
El pollastre i el cap� del Prat
Published: 11/30/2023 -
Oli d'oliva verge extra: ni el preu �s just ni els productors s'han enriquit
Published: 11/26/2023 -
Posar en valor la feina dels sommeliers. Els grans prescriptors de vi
Published: 11/25/2023 -
Gessam� Caram�s: "El peix �s un producte sagrat i �s molt vers�til"
Published: 11/25/2023 -
La gesti� dels boscos i la gastronomia
Published: 11/23/2023 -
Dones del m�n rural: d'invisibilitzades a motor de canvi
Published: 11/19/2023 -
Les vinyes com a tallafoc. Qu� son els vins de foc?
Published: 11/18/2023 -
Qu� �s el blat de moro escairat?
Published: 11/18/2023 -
Una subhasta de vins que cap aficionat es pot perdre!
Published: 11/17/2023 -
La cuina de cada dia
Published: 11/16/2023
Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast