Gastronomia
A podcast by Catalunya R�dio
350 Episodes
-
Qu� fa un cap de sala?
Published: 3/18/2023 -
La cuina viva
Published: 3/16/2023 -
Al Jap� el sushi de salm� no existeix, �s un invent nord-americ�!
Published: 3/12/2023 -
Can Calopa, el vi de Barcelona
Published: 3/9/2023 -
El meu somni no era ser manter. Soc pescador
Published: 3/5/2023 -
Tastem la botifarra catalana de la Garriga
Published: 3/4/2023 -
Escudelles, calderes i els ranxos de carnaval
Published: 3/2/2023 -
Far� la intel�lig�ncia artificial millors receptes que els xefs professionals?
Published: 2/26/2023 -
El veganisme: m�s enll� de no menjar carn
Published: 2/25/2023 -
Turisme i gastronomia accessibles
Published: 2/23/2023 -
�lex Montiel, el cuiner que va dir no a l'alta cuina: "No soc un dels vostres!"
Published: 2/19/2023 -
Duel gastron�mic II: empanades vs. gyozas
Published: 2/18/2023 -
L'art de curar embotits a muntanya
Published: 2/16/2023 -
Dia de la R�dio: intercanviem micr�fons amb la SER
Published: 2/12/2023 -
Com saber que una carxofa �s fresca?
Published: 2/11/2023 -
La cuina xinesa d'Out of China
Published: 2/9/2023 -
Menjar a l'Ant�rtida: cuina de residu zero
Published: 2/5/2023 -
Pau Santamaria, el llegat gastron�mic d'en Santi
Published: 2/2/2023 -
Menjar ramen dins d'un manga: restaurants amb interiorismes molt bojos
Published: 1/29/2023 -
Com fan cervesa artesana a Doskiwis Brewing?
Published: 1/28/2023
Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast