350 Episodes

  1. Qu� fa un cap de sala?

    Published: 3/18/2023
  2. La cuina viva

    Published: 3/16/2023
  3. Al Jap� el sushi de salm� no existeix, �s un invent nord-americ�!

    Published: 3/12/2023
  4. Can Calopa, el vi de Barcelona

    Published: 3/9/2023
  5. El meu somni no era ser manter. Soc pescador

    Published: 3/5/2023
  6. Tastem la botifarra catalana de la Garriga

    Published: 3/4/2023
  7. Escudelles, calderes i els ranxos de carnaval

    Published: 3/2/2023
  8. Far� la intel�lig�ncia artificial millors receptes que els xefs professionals?

    Published: 2/26/2023
  9. El veganisme: m�s enll� de no menjar carn

    Published: 2/25/2023
  10. Turisme i gastronomia accessibles

    Published: 2/23/2023
  11. �lex Montiel, el cuiner que va dir no a l'alta cuina: "No soc un dels vostres!"

    Published: 2/19/2023
  12. Duel gastron�mic II: empanades vs. gyozas

    Published: 2/18/2023
  13. L'art de curar embotits a muntanya

    Published: 2/16/2023
  14. Dia de la R�dio: intercanviem micr�fons amb la SER

    Published: 2/12/2023
  15. Com saber que una carxofa �s fresca?

    Published: 2/11/2023
  16. La cuina xinesa d'Out of China

    Published: 2/9/2023
  17. Menjar a l'Ant�rtida: cuina de residu zero

    Published: 2/5/2023
  18. Pau Santamaria, el llegat gastron�mic d'en Santi

    Published: 2/2/2023
  19. Menjar ramen dins d'un manga: restaurants amb interiorismes molt bojos

    Published: 1/29/2023
  20. Com fan cervesa artesana a Doskiwis Brewing?

    Published: 1/28/2023

12 / 18

Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast