Gastronomia
A podcast by Catalunya R�dio
350 Episodes
-
La t�fona negra, el diamant negre de la cuina
Published: 1/26/2023 -
Carn de cavall: un tresor injustament ignorat
Published: 1/22/2023 -
La fregidora d'aire arriba per quedar-se?
Published: 1/21/2023 -
La vaca Angus de Mieres
Published: 1/19/2023 -
Ra�l Balam: "Pensava que sense drogues no seria creatiu a la cuina"
Published: 1/15/2023 -
Encetem la temporada de cal�ots!
Published: 1/14/2023 -
Noves tend�ncies gastron�miques del 2023
Published: 1/12/2023 -
Josep Roca: "Un cambrer t� l'oportunitat de millorar la vida de les persones"
Published: 1/8/2023 -
Infusions per recuperar-nos dels �pats nadalencs
Published: 1/7/2023 -
El Motel Empord�
Published: 1/6/2023 -
El foie-gras de l'Empord�
Published: 1/5/2023 -
El somni xocolater de Sergi Codonyer a Sierra Leone
Published: 1/1/2023 -
Els millors men�s per a la nit de Cap d'Any
Published: 12/31/2022 -
Cap d'any amb cava i...
Published: 12/30/2022 -
El cebiche de Yakumanka
Published: 12/29/2022 -
Osona, del pa de pessic a la ratafia
Published: 12/26/2022 -
"L'escudella et pot fer catal�!"
Published: 12/25/2022 -
Vins de finca qualificada
Published: 12/23/2022 -
Eixarcolant
Published: 12/22/2022 -
Per qu� l'alimentaci� �s crucial per a la nostra salut cardiovascular?
Published: 12/18/2022
Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast