Gastronomia
A podcast by Catalunya R�dio
350 Episodes
-
Les herbes arom�tiques
Published: 5/1/2023 -
Flash Flash, el restaurant on avui anirien els Beatles
Published: 4/30/2023 -
Maduixes o maduixots?
Published: 4/29/2023 -
Pa de Sant Jordi i bombolles rosades: el men� literari del can�bal
Published: 4/23/2023 -
Jordi Roca: "Vaig perdre la veu per estr�s"
Published: 4/22/2023 -
Juanito del Pinotxo, un s�mbol de Barcelona darrere d'una barra
Published: 4/16/2023 -
La cuina siriana
Published: 4/15/2023 -
De les braves a la pizza
Published: 4/13/2023 -
El caviar vegetal del Maresme
Published: 4/10/2023 -
La f�brica de xocolata de Lluc Crusellas, el millor xocolater del m�n
Published: 4/9/2023 -
Mones artesanes i creatives
Published: 4/8/2023 -
Talaia Pagesa
Published: 4/7/2023 -
La cuina "pim-pam" de l'Arnau Par�s
Published: 4/6/2023 -
Aix� es cuina a la pres�: 50 men�s diferents al dia per a m�s de 700 persones cuinats pels interns
Published: 4/2/2023 -
La tecnologia culin�ria que revoluciona les nostres vides
Published: 4/1/2023 -
Llibres i cuina
Published: 3/30/2023 -
Eudald Carbonell: "La qu�mica del menjar processat ha propiciat el col�lapse com a esp�cie"
Published: 3/26/2023 -
Els ranxets de Torredembarra
Published: 3/25/2023 -
La dieta Keto funciona?
Published: 3/23/2023 -
Bunyols de figa: menjar de Falles per m�s que passin els anys
Published: 3/19/2023
Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast