350 Episodes

  1. Les herbes arom�tiques

    Published: 5/1/2023
  2. Flash Flash, el restaurant on avui anirien els Beatles

    Published: 4/30/2023
  3. Maduixes o maduixots?

    Published: 4/29/2023
  4. Pa de Sant Jordi i bombolles rosades: el men� literari del can�bal

    Published: 4/23/2023
  5. Jordi Roca: "Vaig perdre la veu per estr�s"

    Published: 4/22/2023
  6. Juanito del Pinotxo, un s�mbol de Barcelona darrere d'una barra

    Published: 4/16/2023
  7. La cuina siriana

    Published: 4/15/2023
  8. De les braves a la pizza

    Published: 4/13/2023
  9. El caviar vegetal del Maresme

    Published: 4/10/2023
  10. La f�brica de xocolata de Lluc Crusellas, el millor xocolater del m�n

    Published: 4/9/2023
  11. Mones artesanes i creatives

    Published: 4/8/2023
  12. Talaia Pagesa

    Published: 4/7/2023
  13. La cuina "pim-pam" de l'Arnau Par�s

    Published: 4/6/2023
  14. Aix� es cuina a la pres�: 50 men�s diferents al dia per a m�s de 700 persones cuinats pels interns

    Published: 4/2/2023
  15. La tecnologia culin�ria que revoluciona les nostres vides

    Published: 4/1/2023
  16. Llibres i cuina

    Published: 3/30/2023
  17. Eudald Carbonell: "La qu�mica del menjar processat ha propiciat el col�lapse com a esp�cie"

    Published: 3/26/2023
  18. Els ranxets de Torredembarra

    Published: 3/25/2023
  19. La dieta Keto funciona?

    Published: 3/23/2023
  20. Bunyols de figa: menjar de Falles per m�s que passin els anys

    Published: 3/19/2023

11 / 18

Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast