Gastronomia
A podcast by Catalunya R�dio
350 Episodes
-
Crisi i oportunitat
Published: 8/28/2022 -
La malvasia de Sitges
Published: 8/27/2022 -
Qu� t� la gastronomia peruana perqu� estigui tan de moda?
Published: 8/26/2022 -
Les prote�nes alternatives
Published: 8/25/2022 -
Les Planeses, agricultura regenerativa
Published: 8/24/2022 -
Evarist March, el bot�nic del Celler de Can Roca
Published: 8/23/2022 -
Gessam� Caram�s, cuina calera
Published: 8/22/2022 -
Previsi� de l'anyada 2022
Published: 8/21/2022 -
Cellers grans i grans vins
Published: 8/20/2022 -
Els colomins de Can Tatj�, de Viladordis als millors restaurants de Catalunya
Published: 8/19/2022 -
Els vins de m�nima intervenci�
Published: 8/18/2022 -
El ramat de la Tija al Ripoll�s
Published: 8/17/2022 -
Valent� Mongay, un cuiner molt slow
Published: 8/16/2022 -
Rafuel, del m�n del petroli a la gastronomia de les xarxes socials
Published: 8/15/2022 -
Com es troben avui els vins del 2021?
Published: 8/14/2022 -
Els comercials del vi
Published: 8/13/2022 -
David Andr�s, un xef jove en un restaurant modernista
Published: 8/12/2022 -
La gastronomia i la salut amb en Xevi Verdaguer
Published: 8/11/2022 -
Restaurant Direkte, la fusi� culin�ria
Published: 8/10/2022 -
Podem gaudir a la taula quan fem un esport d'alt rendiment?
Published: 8/9/2022
Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast