350 Episodes

  1. Crisi i oportunitat

    Published: 8/28/2022
  2. La malvasia de Sitges

    Published: 8/27/2022
  3. Qu� t� la gastronomia peruana perqu� estigui tan de moda?

    Published: 8/26/2022
  4. Les prote�nes alternatives

    Published: 8/25/2022
  5. Les Planeses, agricultura regenerativa

    Published: 8/24/2022
  6. Evarist March, el bot�nic del Celler de Can Roca

    Published: 8/23/2022
  7. Gessam� Caram�s, cuina calera

    Published: 8/22/2022
  8. Previsi� de l'anyada 2022

    Published: 8/21/2022
  9. Cellers grans i grans vins

    Published: 8/20/2022
  10. Els colomins de Can Tatj�, de Viladordis als millors restaurants de Catalunya

    Published: 8/19/2022
  11. Els vins de m�nima intervenci�

    Published: 8/18/2022
  12. El ramat de la Tija al Ripoll�s

    Published: 8/17/2022
  13. Valent� Mongay, un cuiner molt slow

    Published: 8/16/2022
  14. Rafuel, del m�n del petroli a la gastronomia de les xarxes socials

    Published: 8/15/2022
  15. Com es troben avui els vins del 2021?

    Published: 8/14/2022
  16. Els comercials del vi

    Published: 8/13/2022
  17. David Andr�s, un xef jove en un restaurant modernista

    Published: 8/12/2022
  18. La gastronomia i la salut amb en Xevi Verdaguer

    Published: 8/11/2022
  19. Restaurant Direkte, la fusi� culin�ria

    Published: 8/10/2022
  20. Podem gaudir a la taula quan fem un esport d'alt rendiment?

    Published: 8/9/2022

17 / 18

Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast