350 Episodes

  1. Alta cuina vegetal

    Published: 10/13/2022
  2. El fajol de la Garrotxa

    Published: 10/12/2022
  3. Si vols anar a una bona pizzeria, assegura't que el "pizzaiolo" estigui viu!

    Published: 10/9/2022
  4. La garrofa i el garrof�, els bitcoins gastron�mics

    Published: 10/8/2022
  5. La verema tardana

    Published: 10/7/2022
  6. Vins lliures

    Published: 10/6/2022
  7. Sabies que el conreu de cereals va canviar la nostra manera d'entendre el temps?

    Published: 10/2/2022
  8. Quina �s la pasta m�s consumida pels catalans?

    Published: 10/1/2022
  9. El Cavatast, el cava Kripta i els vins lliures

    Published: 9/30/2022
  10. El porc gasc� del Solson�s

    Published: 9/29/2022
  11. Guerra d'Ucra�na i inflaci�: el sistema alimentari pels aires

    Published: 9/25/2022
  12. Visitem Terra i Gust, la festa de l'alimentaci� sostenible

    Published: 9/24/2022
  13. Un ra�m a preus ru�nosos i la Festa de la Verema del Bages

    Published: 9/23/2022
  14. La febre del "cheesecake"

    Published: 9/22/2022
  15. Vins lliures: antisistema i anticapitalistes

    Published: 9/18/2022
  16. "Enganyem" cargols amb en Pep Nogu�!

    Published: 9/17/2022
  17. Menys ra�m per� molt sa

    Published: 9/16/2022
  18. La vaca Aubrac

    Published: 9/15/2022
  19. Michel Bras, cuiner franc�s: "Si cobr�s copyright pel coulant de xocolata, seria multimilionari!"

    Published: 9/4/2022
  20. La figa a la cuina

    Published: 9/3/2022

16 / 18

Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast