350 Episodes

  1. Gastronomic Forum 2022: oli nou, un esmolador revolucionari i p�t� en cro�te envasat al buit

    Published: 11/13/2022
  2. Com coure les llenties a casa?

    Published: 11/12/2022
  3. La setmana del vi catal�

    Published: 11/11/2022
  4. La innovaci� a la cuina

    Published: 11/10/2022
  5. Menorca: l'illa on sempre s'ha fet cuina de proximitat i d'aprofitament abans que fos moda

    Published: 11/6/2022
  6. Lluc Crusellas, el millor mestre xocolater del m�n

    Published: 11/5/2022
  7. Juguem amb el vi escum�s

    Published: 11/4/2022
  8. La pasta seca de Caldes de Montbui

    Published: 11/3/2022
  9. La vaca gascona de Moll�

    Published: 11/1/2022
  10. Per qu� el menjar �s tan important en tots els rituals funeraris del m�n?

    Published: 10/30/2022
  11. Panellets, castanyes i xuixos de Girona

    Published: 10/29/2022
  12. Enoturisme, molt m�s que tastar vins

    Published: 10/28/2022
  13. La gastronomia del picant

    Published: 10/27/2022
  14. Tanca Zuberoa, la casa del cuiner m�s estimat del m�n

    Published: 10/23/2022
  15. El sushi, amb les mans i sucant el peix

    Published: 10/22/2022
  16. Els millors vins catalans

    Published: 10/21/2022
  17. Cuinar a casa

    Published: 10/20/2022
  18. El repte d'alimentar l'�ndia, que el 2023 ser� el pa�s m�s poblat del m�n

    Published: 10/16/2022
  19. La bruneta, la vaca dels Pirineus

    Published: 10/15/2022
  20. El perfum de la vinya

    Published: 10/14/2022

15 / 18

Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast