Gastronomia
A podcast by Catalunya R�dio
350 Episodes
-
Gastronomic Forum 2022: oli nou, un esmolador revolucionari i p�t� en cro�te envasat al buit
Published: 11/13/2022 -
Com coure les llenties a casa?
Published: 11/12/2022 -
La setmana del vi catal�
Published: 11/11/2022 -
La innovaci� a la cuina
Published: 11/10/2022 -
Menorca: l'illa on sempre s'ha fet cuina de proximitat i d'aprofitament abans que fos moda
Published: 11/6/2022 -
Lluc Crusellas, el millor mestre xocolater del m�n
Published: 11/5/2022 -
Juguem amb el vi escum�s
Published: 11/4/2022 -
La pasta seca de Caldes de Montbui
Published: 11/3/2022 -
La vaca gascona de Moll�
Published: 11/1/2022 -
Per qu� el menjar �s tan important en tots els rituals funeraris del m�n?
Published: 10/30/2022 -
Panellets, castanyes i xuixos de Girona
Published: 10/29/2022 -
Enoturisme, molt m�s que tastar vins
Published: 10/28/2022 -
La gastronomia del picant
Published: 10/27/2022 -
Tanca Zuberoa, la casa del cuiner m�s estimat del m�n
Published: 10/23/2022 -
El sushi, amb les mans i sucant el peix
Published: 10/22/2022 -
Els millors vins catalans
Published: 10/21/2022 -
Cuinar a casa
Published: 10/20/2022 -
El repte d'alimentar l'�ndia, que el 2023 ser� el pa�s m�s poblat del m�n
Published: 10/16/2022 -
La bruneta, la vaca dels Pirineus
Published: 10/15/2022 -
El perfum de la vinya
Published: 10/14/2022
Receptes, restaurants, tend�ncies als fogons i tot all� que la paraula "gastronomia" pot encabir, en un sol podcast